Vállalkozói hitellel:

Eszközt vagy ingatlanokat lízingelhet.
Rullírozó folyószámla hitelhez juthat.
Nagy összegű beruházásba kezdhet.
Beindíthatja vállalkozása fejlődését.
Forgóeszközt, készletet vásárolhat.


Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Vállalkozói hitelkalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.20.

Vállalkozói hitelkalkulátorunk, akkor lesz az Ön segítségére ha cége forrásigényét vállalati hitelből szeretné kielégíteni! A tervezett hitelösszeg és futamidő megadása után a céges hitelkalkulátor kiszámolja Önnek a várható törlesztőt, valamint a hozzá tartozó kamatokat is! A kapott adatok természetesen hitelfajtától és a vállalat pénzügyi adataitól függően változhatnak, ezért a számok kizárólag tájékoztató jellegűek, összehasonlítás alapját nem szolgálhatják! A pontos kondíciókért és lehetőségekért kérje díjmentes ajánlatunkat és kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

A vállalkozói hitelek esetén a hitel előszűrés talán még szigorúbb feltételek mellett zajlik mint a lakossági hitelezésnél. A bankok ugyanis alaposan átvizsgálják a hitelt felvevő cég pénzügyi mutatóit (éves árbevétel, nyereség, költségek), valamint a fizetési múltat is! (meglévő hitelek és kintlévőségek). Ezen kívül a tulajdonosok személyét és pénzügyi potenciálját is megvizsgálják, bizonyos hitelek esetében pedig üzleti tervet, illetve a hitelcél igazolásához szükséges egyéb dokumentumokat is bekérhetnek.

Ezek alapján azonnali elutasítási okot jelent, az egy évnél kevesebb nem lezárt adóév, az aktív hiteltartozások, a végrehajtás,  a per, a rossz hírnév illetve a folyamatosan veszteséges működés.

A vállalati hitelpiacon számos hiteltermékhez hozzá lehet jutni, és lehet, hogy még Ön sem tudja biztosan, hogy a projekt hitel, a beruházási hitel, a forgóeszköz hitel, a bankgarancia, a folyószámla hitel, a vállalati ingatlan hitel vagy a céges eszközlízing nyújtja cégének a legjedvezőbb megoldást!

Ráadásul a legtöbb esetben az egzakt számadatokon felül nagyon sok egyéni és nem számszerűsíthető tényező is szerepet játszik a bankok hiteldöntési folyamatában. Ezeket jó előre csak megjósolni lehet, mert a konkrét lehetőségek és kondíciók minden esetben alapos előszűrést igényelnek.

Pontosan ezért, ha Önnek vállalati hiteligénye van, akkor a legjobb döntés ha első lépésként kitölti ajánlatkérő űrlapunkat a cégéről valamint a tervezett hitelről, annak érdekében, hogy mi a legtöbb segítséget meg tudjuk adni Önnek a választáshoz!

A következő lépésben kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, ismertetik az előzetes lehetőségeket, valamint azt, hogy a pontosabb ajánlathoz milyen dokumentumokat kell még beszereznie!

Kezdje Ön is a tisztánlátás lehetőségével, Kérje díjmentes ajánlatunkat vállalkozói hitelre és ismerje meg lehetőségeit a legjobb ajánlaton keresztül!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Vállalkozói hitel ingatlan vásárlásra
 • A vállalkozói hitelek fajtái
 • A vállalkozói hitelek feltételei


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Vállalkozói hitelkalkulátor

  NévJuhász Sándor
  Tisztelt Uram ! Szeretném megtudni a jelenleg bérelt vendéglátó helyet ,milyen módon tudnám megvásárolni a lehető leggyorsabb módon / ár alatti ajánlatot kaptam / ha most nincs rá tőkém? Köszönöm válaszát tisztelettel Juhász Sándor ev.
  Tisztelt Juhász Sándor Úr!
  Üzleti ingatlanvásárlás a legegyszerűbben céges jelzáloghitellel, vagy ingatlanlízinggel vásárolható meg. Ehhez kérjük töltse ki vállalkozói hitel ajánlatkérőnket és kollégáink ismertetik a lehetőségekkel!
  2013.02.19.

  Deák Ferenc István

  Vállalkozói hitelkalkulátor

  Gellén Imre
  Tisztelt Deák Úr!
  Széchenyi kártyával kapcsolatban lenne kérdésem! Körülbelül mekkora hitelösszeget lehet felvenni? köszönöm!
  Tisztelt Gellén Imre!
  A legtöbb vállalkozói hitelhez hasonlóan a Széchenyi kártya esetén is a maximálisan felvehető hitelösszeget a cég éves nettó árbevételéhez kötik és annak - egyéni elbírástól függően - 5-10%-áig hiteleznek! Bővebb információért és ingyenes hitel előszűrését kérje díjmentes ajánlatunkat!
  2011.09.17.

  Deák Ferenc István

  Vállalkozói hitelkalkulátor

  Horonyi Péter
  Tisztelt Deák Ferenc István!
  Érdeklődnék, hogy pályázati finanszírozással foglalkoznak-e, mert ez nem volt benne a szövegben!? Köszönöm!
  Tisztelt Horonyi Péter!
  Természetesen igen, a hazai pénzpiacon elérhető legtöbb vállalati finanszírozásban tudunk segíteni ügyfeleinknek! Kérem töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, hogy kollégáink megismerhessék elképzeléseit!
  2011.09.09.

  Deák Ferenc István

  Vállalkozói hitelkalkulátor

  Soproni Máté
  Tisztelt Cím!
  Érdeklődnék, hogy egyéni vállalkozóknak milyen hitellehetőségek vannak! Köszönöm!
  Tisztelt Soproni Máté!
  Egyéni vállalkozók körében nagyon népszerű a fedezet nélküli is igényelhető Széchenyi Kártya, de ezen kívül számos hitellehetőség igénybe vehető a célok és lehetőségek függvényében. Kérem töltse ki ajánlatkérőnket, hogy kollégáink többet megtudjanak elképzeléseiről és segíthessenek Önnek az optimális vállalkozói hitelkonstrukció kiválasztásában!
  2011.08.09.

  Deák Ferenc István

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu