IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Hitelkalkulátor 2011

Utolsó módosítás: 2011.09.16.

Hitelkalkulátorunkat az különbözteti meg a más weboldalakon található hitelkalkulátorok 95%-ától, hogy nálunk Ön valósághű és dinamikus, friss THM-ekkel számolhat! Ez azt jelenti, hogy a futamidő és a felvenni kívánt hitelösszeg változtatásával, hitelkalkulátorunkban a THM, ezáltal pedig a havi törlesztő összege is változni fog. Ezen kívül a bankok ajánlati adatait folyamatosan naprakészen tartjuk, amely így mindenkor a reális számokat garantálja Önnek!

A hitelkalkulátor használata teljesen ingyenes, valamint semmilyen személyes adat megadása nem szükségeltetik a számoláshoz! Jelen pillanatban 17 bankpartnerünk ajánlata található meg a számoló programban, illetve az a következő 6 féle híteltípus kalkulátorait tartalmazza: 

  • Lakáshitel kalkulátor
  • Lakáslízing kalkulátor
  • Építési hite kalkulátor
  • Szabad felhasználású jelzáloghitel kalkulátor
  • Hitelkiváltás és Adósságrendező hitelkalkulátor
  • Befektetéssel kombinált hitelkalkulátor

A hitelkalkulátor által számított adatok azonban konkrét ajánlatnak nem minősülnek, ha a személyre szabott számadatokra és ingyenes ajánlatunkra van szüksége azt a következő linkre kattintva tudja igényelni:

Személyre szabott és díjmentes ajánlatkérés!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Hitelkalkulátor 2011

kiss ilona
A következő kérdésem lenne. Nyugdíjas házaspár kaphat-e hitelt. 8 millió forintra lenne szükség, kettőnk nyugdíja 141 000ft. Kell-e harmadik személyt is bevonni?
Tisztelt Kiss Ilona!
Elvileg önmagában a nyugdíjas kor még nem akadály, ha az ingatlan és az igazolható jövedelem rendben van. Első körben azt mondom hogy a 141.000 Ft lehet, hogy kevés lesz de bővebb információért kérjük töltsék ki rövid ajánlatkérőnket és munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot!
2013.06.13.

Deák Ferenc István

Hitelkalkulátor 2011

Lázár Edit
Tisztelt Deák Ferenc Úr!
Sajnos olyan kellemetlen helyzetben vagyunk, hogy hiteleinket már 2 hónapja nem tudjuk rendesen fizetni és ehez lenne szükségümnk valami áthidaló megoldásra! Tud nekünk ebben segíteni?
Tiszteét Lázár Edit!
Sajnos nem fizetett vagy felmondott hitelt semelyik magyar bank nem vált ki, de a hitel nyújtó bankkal talán meg lehet egyezni, hogy valami egyéni könnyítést adjanak a meglévő hitelekkel kapcsolatban és amint egy fél év rendezett hitelmúlt már fenn áll, akkor meg lehet próbálmi egy olcsóbb bankhoz átvinni a kölcsön(öke)t!
2011.09.09.

Deák Ferenc István

Hitelkalkulátor 2011

Elek Krisztián
T.Tanácsadó!
11.500 chf alapű hitelemet szeretném kedvezőbbre euró alapúra cserélni és a hitelkalkulátoruk szerint a mostani 240 ezer forintos törlesztőmet 180 ezer forintra le lehetne vinni. A kérdésem az, hogy milyen feltételek kell megfelelnem? Köszönöm!
Tiszelt Elek Krisztián Úr!
Valóban az euró alapú hitelkiváltás igen kedvező THM-ekkel érhető el, a legkedvezőbb kamatokat azonban kiemelkedő jövedelem igazolása mellett érhetjük el! Kérem töltse ki ajánlatkérőnket és kollégáink akkor személyre szabott ajánlattal tudnak Önnek szolgálni!
2011.08.23.

Deák Ferenc István

Hitelkalkulátor 2011

Garai Mariann
T.Honlap!
Hitelkalkulátorukkal kiszámítottam lakáshitelem törlesztőjét és majdnem 20 ezer forinttal kevesebb jött ki! Hogyan lehetséges ez mikor az akkor legkedvezőbb lakáshitelt ajánlották nekem? Köszönöm, Mariann
Tisztelt Garai Mariann!
A hitelkalkulátor a legrfissebb banki adatokkal számol,a banki hiteltermékek azonban az évek alatt egyre inkább korszerűsödnek és ennek megfelelően egyre kedvezőbb kamatokkal is érhetőek el. Ahhoz azonban,hogy bővebb felvilágosítást tudjak adni Önnek, konkrét adatokra is szükségem van a hiteleiről, ezért kérem töltse ki ajnálatkérő űrlapunkat és kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!
2011.08.13.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu